În ziua de 04.05.2017 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au depistat un tânăr care a sustras mai multe electrocasnice dintr-o boxă.

În ziua de 04.05.2017, în jurul orei 03.00, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au observat în zona Gării un tânăr, cu un comportament suspect, care transporta cu ajutorul unui cărucior pentru copii mai multe obiecte.

Persoană în cauză a fost interceptată iar în urma efectuării controlului corporal preventiv şi al bagajelor au fost identificate asupra sa mai multe produse electrocasnice (în valoare totală de aproximativ 3000 lei).

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre Claudiu B. în vârstă de 22 de ani, din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău care a recunoscut că a sustras toate acele bunuri dintr-o boxă aflată la subsolul unui imobil cu intenţia de a le valorifica.  

Făptuitorul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie a Municipiului Bacău pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale, iar prejudiciul de aproximativ 3000 de lei a fost recuperat în întregime.