„Tornator” este noul partener al AJF Bacau la nivel juvenil. Partea finlandeza va sprijini activitatea fotbalului bacauan la nivelul copiilor si juniorilor.

„Ma bucur foarte mult ca am reusit, dupa parteneriatul cu nemtii, sa atragem catre AJF Bacau, un alt partener din strainatate, respectiv firma finlandeza Tornator”, a declarat Cristian Sava, presedintele AJF Bacau. 

De partea cealalta, Zoltan Kosy, country manager la Tornator, a precizat ca s-a decis sa se alature proiectelor derulate de catre AJF Bacau, in special pentru faptul ca acestea „privesc educarea si dezvoltarea copiilor”. 

Tornator SRL este o subsidiară a Tornator Oyj, Finlanda. Tornator Oyj deține aproximativ 655,000 ha de pădure în Finlanda, Estonia și România, iar principalii acționari din cadrul Tornator Oyj sunt Stora Enso, Ilmarinen, Varma și Etera. Numele Tornator are o lungă istorie în silvicultura finlandeză. În 1930, Enso-Gutzeit a achiziționat o companie forestieră denumită Tornator, numele acesteia fiind resuscitat în 2002, la înființarea Tornator Oyj.