Un vagon special, modernizat după toate standardele UE a ajuns, astăzi, 06 noiembrie, în gara din Bacău, la ora   11:34, cu o întârziere de 25 de minute.

Vagonul model răspunde tuturor exigențelor europene: confort maxim, aer condiționat, curățenie exemplară, internet gratuit, sistem audio-video, stewards etc.

În perioada 06 – 11 noiembrie, vagonul va circula pe ruta București Nord – Suceava și retur, atașat trenului InterRegio nr. 12380

Modernizarea vagonului s-a făcut de către Federația Nțională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane în parteneriat cu Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători ”CFR Călători”

Obiectivul acestei acțiuni are la baza strângerea a 2 milioane de semnături pentru o petiție care solicită introducerea în Proiectul de țară, ce va fi finalizat cu ocazia centenarului ”România 2018”, a investițiilor multianuale pentru Căile Ferate Române.

Pe lista semnatarilor acestei petiții se află președintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose și fostul ministru al transporturilor Răzvan Alexandru Cuc