Alegerile „pe nou”

Alegerile „pe nou”Costel Chiriac, directorul Autorității Electorale Permanente din regiunea Nord-Est, a explicat în detaliu cum se vor organiza și cum vor decurge alegerile electorale locale din 5 iunie 2016. Care sunt noutățile aduse de Legea Electorală intrată în vigoare anul acesta?Care este primul lucru pe care-l va face alegătorul când intră în secția de votare?Chiriac susține că odată cu intrarea în vigoare a acestei legi s-a terminat cu fraudarea alegerilor prin metoda „autobuzul”, sau pomeni electorale de genul: găleata, puiul, uleiul, galoșii, pelerinele, făina și zahărul etc.

Posted by De Bacău on Monday, 15 February 2016

Alegerile „pe nou”
Costel Chiriac, directorul Autorității Electorale Permanente din regiunea Nord-Est, a explicat în detaliu cum se vor organiza și cum vor decurge alegerile electorale locale din 5 iunie 2016.
Care sunt noutățile aduse de Legea Electorală intrată în vigoare anul acesta?
Care este primul lucru pe care-l va face alegătorul când intră în secția de votare?
Chiriac susține că odată cu intrarea în vigoare a acestei legi s-a terminat cu fraudarea alegerilor prin metoda „autobuzul”, sau pomeni electorale de genul: găleata, puiul, uleiul, galoșii, pelerinele, făina și zahărul etc.