Baletul băcăuan cucerește Europa

Școala de balet băcăuană își pune la respect colegii din celelate țări europene și nu numai. Recent, elevii de la secția coregrafie a Colegiului Național de Artă George Apostu Bacău și-au prezentat victoriile de la concursurile internaționale la care au participat în ultimele luni. Și nu au fost puține. Prezenți în studioul emisiunii ”De Bacău” , Mara Boană și Radu Munteanu, doi dintre tinerii balerini băcăuani, ne-au făcut o retrospectivă a concursurilor la care au participat, premiile pe care le-au obținut dar și un bilanț al muncii pe care dansatorii o depun zi de zi pentru a atinge marea performanță.

Posted by De Bacău on Monday, 21 March 2016

Școala de balet băcăuană își pune la respect colegii din celelate țări europene și nu numai.
Recent, elevii de la secția coregrafie a Colegiului Național de Artă George Apostu Bacău și-au prezentat victoriile de la concursurile internaționale la care au participat în ultimele luni. Și nu au fost puține.
Prezenți în studioul emisiunii ”De Bacău” , Mara Boană și Radu Munteanu, doi dintre tinerii balerini băcăuani, ne-au făcut o retrospectivă a concursurilor la care au participat, premiile pe care le-au obținut dar și un bilanț al muncii pe care dansatorii o depun zi de zi pentru a atinge marea performanță.