"Radiografia politicii băcăuane"

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy a obţinut premiul „Administraţia la lumina zilei” cu proiectul "Cetățeni activi pentru Bacău". Prezent în studioul emisiunii De Bacău, Marian Dămoc, președintele Asociației și managerul proiectului ne-a dezvăluit o serie de date culese de Asociație pe parcursul a doi ani de zile, date care arată modul în care politicienii bacăuani și-au făcut, sau nu, datoria față de alegători. Câți dintre ei au făcut acest lucru sau cum au știut aceștia să își gestioneze funcția câștigată prin vot aflați în această emisiune. Tot aici aflați si cum se încalcă Legea în mod sistematic. Atât în Consiliul Local Bacău cât și în Consiliul Județean.

Posted by De Bacău on Thursday, 31 March 2016

Radiografia politicii băcăuane.
Asociația Romanian Youth Movement for Democracy a obţinut premiul „Administraţia la lumina zilei” cu proiectul „Cetățeni activi pentru Bacău”.
Prezent în studioul emisiunii De Bacău, Marian Dămoc, președintele Asociației și managerul proiectului ne-a dezvăluit o serie de date culese de Asociație pe parcursul a doi ani de zile, date care arată modul în care politicienii bacăuani și-au făcut, sau nu, datoria față de alegători.
Câți dintre ei au făcut acest lucru sau cum au știut aceștia să își gestioneze funcția câștigată prin vot aflați în această emisiune.
Tot aici aflați si cum se încalcă Legea în mod sistematic. Atât în Consiliul Local Bacău cât și în Consiliul Județean.