letsdoitromania

Băcăuanii sunt invitați să se alăture campaniei naționale de colectare a deșeurilor „Let’s do it, Romania!”, ce se va desfășura și în județul Bacău, sâmbătă, 24 septembrie.

Întâlnirea participanților din municipiului Bacău va avea loc în Piața Tricolorului (în fața Casei de Cultură), între orele 8 și 9 dimineață, pentru înregistrare și organizare.

Ulterior, toți voluntarii vor pleca pe echipe către zonele din care vor colecta deșeuri.
Organizatorii vor pune la dispoziția participanților saci și mănuși, precum și autobuze pentru transportul participanților până la mormanele aflate la o distanță mai mare.

Zonele ce urmează a intra pe mâna voluntarilor sunt Gherăiești (mal Bistrița), Măgura (pârâu), Izvoare (mal Bistrița) și Parcul Cancicov (zona dinspre strada Constantin Ene), iar lista este în continuare deschisă.

Pentru evitarea oricăror situații neprevăzute, organizatorii recomandă ca fiecare participant să fie dotat cu minimum un sac și o pereche de mănuși de protecție.

Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate pe site-ul „Let`s Do It, Romania!”  și pe pagina de Facebook.

Pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro, a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, iar în săptămâna 19-24 septembrie va funcționa și un call-center dedicat.