foarfece

Angajații de la Spații Verzi tund iarba din curțile unor ”șmecheri din Bacău”. Concret, din cele 7 motocositoare aflate la dispoziția acestei direcții, două sunt ”rezervate”, în mod frecvent, pentru tunderea ierbii din curțile polițiștilor, procurorilor sau a altor persoane cu influență din oraș.

Dezvăluirea a fost făcută de către Constantin Scripăț, viceprimarul municipiului Bacău, în cadrul emisiunii ”De Bacău”. Mai mult, acesta, s-a plâns că dotarea proastă și traficul de influență face ca orașul să nu poată fi administrat la nivelul unui oraș demn de anul 2016.

Îi spun eu lui domnu, nu știu ce funcție are, să îmi lase motocositoarea. Îi dau eu 50 de lei să plătească să îi curețe cineva. Să mă lase se fac administrație”, a declarat Scripăț, fără însă să dezvăluie numele celor care ”apelează” la astfel de servicii.

Toaletarea gardurilor din oraș pare a fi o altă treabă care dă bătăi de cap. Angajații folosesc, încă, pentru astfel de munci foarfeci clasici. ”Am găsit o dotare foarte proastă. Gardul viu se taie cu foarfecele în anul 2016. Acum s-a achiziționat niște motofoarfeci dar nu este suficient”, a mai spus viceprimarul.