loteria-vizelor

Departamentul de Stat al SUA a selectat un număr suplimentar de 7.700 de câştigători ai Loteriei Vizelor din întreaga lume, pentru anul 2017 (DV-2017).

Astfel, românii care s-au înscris la Loteria Vizelor în octombrie 2015 au, acum, mult mai multe șanse de a-și vedea visul împlinit.

Concret, Ambasada SUA la București, explică, într-un comunicat, că toate persoanele înscrise la Loteria Vizelor în octombrie 2015, sunt rugate să folosească numărul unic de confirmare pe singurul website oficial unde se poate verifica situaţia înscrierii. (Entrant Status Check), www.dvlottery.state.gov

”Acest lucru este necesar pentru a vedea dacă vă număraţi printre câştigătorii selectaţi în această rundă suplimentară. Participanţii câştigători sunt încurajaţi să completeze de urgenţă formularul online DS-260 pentru a li se putea programa un interviu la Ambasadă înainte de ultima zi a programului, 30 septembrie 2017”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA de la București.
Persoanele selecţionate în cadrul Loteriei Vizelor 2017 care se califică şi membrii familiilor lor trebuie să primească vize înainte sau în data de 30 septembrie. În plus, dacă toate cele 50.000 de vize de imigrare DV se vor emite înainte de această dată, programul se va încheia mai devreme.

Participanţii  „selectaţi”, avertizează Ambasada SUA ”trebuie să acţioneze acum pentru că procesul de solicitare a vizei de imigrare poate fi unul de durată. Participanţii trebuie să păstreze în continuare numărul de confirmare până la sfârşitul procesului de solicitare a vizei. Totodată numărul de confirmare va fi necesar pentru accesul la informaţii pe toată durata procesului de solicitare a vizei de imigrare prin Entrant Status Check”.