placinte
Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Bacău organizează cu mare drag, în parteneriat cu Primăria Orașului Tîrgu Ocna, cea de a-IV-a ediție a celor două concursuri intitulate sugestiv “Plăcintele Bunicilor” respectiv “ Bicicleta, Prietena Vârstei a III-a ”.

Cu acest prilej, tineri şi vârstnici sunt invitați, în data de 29 septembrie 2016 începând cu ora 1300, în centrul orașului Tîrgu Ocna (pe pietonalul străzii Victoriei), pentru a sărbători ziua de 1 Octombrie – ”Ziua Internaţională dedicată persoanelor vârstnice”.

Plăcintele vor fi făcute după rețete numai de concurenți știute, acestea fiind aduse de bunicuțe și bunici din cartierele orașului Tg. Ocna, Bacău dar și din centrele rezidențiale pentru vârstnici, publice sau private.

La întrecerea sportivă vor putea participa toți vârstnicii pasionaţi de mişcare în aer liber şi de mersul pe bicicletă. Participarea le va fi rasplătită de organizatori cu premii și diplome.

Premiile pentru efortul participanţilor vor fi acordate de un juriu, format din reprezentanți ai autorităților, organizatorilor, ai vârstnicilor și ai nepoților.

La evenimentul din acest an vor fi prezenți și reprezentanți ai “Uniunii Generale a Pensionarilor” din județul Bacău, ce vor susține un moment artistic.