stadion

Soarta actualului Stadion Municipal pare deja stabilită în agenda primarului Cosmin Necula.

Edilul a declarat în cadrul emisiunii ”De Bacău” faptul că are două variante pentru arena de fotbal: fie o renovează pe cea existentă, fie face una nouă în locul gropii rămase după ce vechea administrație a lăsat baltă construirea Sălii Polivalente.

Eu personal merg pe varianta construirii unui stadion nou în locul unde urma să fie construită Sala Polivalentă. Principalul motiv este faptul că, dacă reconstruim pe actuala locație, spuneți-mi și mie ce avize luăm, de exemplu, pentru un concert lângă spital. Așa, poate mai folosim și noi stadionul la un concert, la Zilele Bacăului sau alte evenimente și mai facem și un ban”, a declarat Necula.

Costurile pe care Necula le consideră suficiente pentru viitorul stadion sunt de până în 10 milioane de euro, în condițiile în care arena nu va avea o capacitate mai mare de maxim 10 mii de locuri.

Eu zic că ne trebuie un stadion mai mic, undeva între 8-10 mii de locuri. Să poată fi modulat, și în caz că fenomenul fotbalistic bubuie în Bacău să mai punem un inel”, a mai declarat Cosmin Necula.