angajat

Primăria nu mai are birouri pentru șefi. Lucrătorii sunt mai puțini decât șefii”, a declarat Constantin Scripăț, viceprimarul municipiului Bacău, în studioul emisiunii ”De Bacău”.

Scripăț este hotărât să scape cât mai repede de mare parte din angajații administrației locale pe care îi consideră responsabili de proasta desfășurare a instituției.

Avem nevoie de alți oameni, de o altă echipă. Cei din vechea administrație trăiesc pe o altă planetă. Nu vor să muncească. Când alți oameni se distrează noi trebuie să muncim pentru că așa este normal. Administrație se face și de ”Zilele Bacăului”, și de revelion, și de Crăciun, și de Paște și în weekend”,  explicat viceprimarul

Chiar dacă Scripăț este decis să facă ordine și curățenie în rândul angajaților Primăriei Bacău spune că acest lucru nu va fi făcut decât după o triere ce va respecta legea în totalitate. ”Am avut și voi mai avea discuții cu angajații. Dacă vor să muncească și să se conformeze cerințelor atunci nu am nimic cu ei. Dacă nu vor, sunt liberi să plece. Cu siguranță că actuala organigramă va fi schimbată și atunci mulți dintre ei vor pleca”, a mai spus Scripăț.