examen

Proba scrisă a concursului pentru funcțiile de directori de instituții de învățământ, examen ce a a avut loc acum două zile, a cernut deja o parte din cei care doreau să ocupe fie o funcție de director, fie una de director adjunct.

După afișarea rezultatelor, din cei 258 de candidați care s-au înscris la concurs în județul Bacău, 42 au părăsit deja concursul. Asta după ce, la proba scrisă, au obținut sub cele 35 de puncte necesare pentru a fi declarați admiși și a merge mai departe în concurs, spre proba de interviu.

Cei mai mulți din cei care au au fost respinși sunt din rândul candidaților la postul de director. Astfel, din cei 188 de candidați la funcția de director, 28 au fost respinși după ce au obținut sub cele 35 de puncte necesare accederii mai departe la etapa interviului în timp ce un număr de 5 candidați sunt încă în curs de evaluare.

Pentru posturile de directori adjuncți s-au înscris 70 de candidați iar 14 dintre ei au fost respinși în timp ce un singur candidat este în curs de evaluare.