Sorin Șova, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din Bacău

Sorin Șova, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din Bacău

Sorin Șova a prins gustul victoriilor politice ca independent.

După ce a fost votat pentru Consiliul Județean Bacău de peste 16.000 de alegători, consilierul a decis că mai poate urca o treaptă. Acum vrea în Parlament.

Treaba-i oficială, candidatul anunțându-și intenția pe contul său de facebook.

„DRAGI BACAUANI,
Voi candida ca INDEPENDENT.
Refuz sa ma resemnez si cred cu toata convingerea, ca a venit timpul ca lucrurile sa fie facute de noi, oamenii simpli. Am ramas si voi ramane fidel crezului, potrivit caruia, singurii mei aliati ati fost, sunteti si ramaneti dumneavoastra . 
Responsabilitatea votului din luna iunie 2016, ma onoreaza si ma obliga in acelasi timp pentru a nu fi impasibil la ceea ce se intampla. Am optat pentru Camera Deputatilor, datorita faptului ca am obligatia morala fata de cei peste 16.000 de bacauani care mi-au acordat incredere in luna iunie a acestui an, si nu numai pentru acestia.
Ma veti regasi pe liste intr-un mod extrem de simplu : INDEPENDENT.
Asta pentru ca procesul ireversibil de insanatosire al acestei tari nu mai poate fi oprit, oricat si-ar dori unii sau altii. Trebuie sa traiti si sa credeti alaturi de mine ca revolutia implicarii a inceput”, scrie pe contul de Facebook al consilierului județean independent.

Informația a fost dată în premieră în emisiunea „De Bacău”, la începutul lunii august, însă cu o anumită doză de îndoială.