afis-valhalla4

Te-ai gândit vreodataă cum ar fi să nu vezi? Dar să nu fii nici tu văzut? Cum ți-ai imagina realitatea? Ar fi destul de receptivă nevoilor tale?

Despre toate aceste întrebări și răspunsuri este Evenimentul Caritabil Luminează Viața Nevăzătorilor.

Pe data de 6 decembrie, de la ora 18:00,  Valhalla își va deschide ușile pentru această frumoasă idee la care vă invităm să luați parte. Intrarea se va realiza pe bază de donație, fondurile rezultate fiind atribuite cauzei. Augustin Magicianul și Andrei Ciobanu Band au pregătit pentru participanți un spectacol care va prinde forma unei incursiuni într-o lume necunoscută nouă -lumea nevăzătorilor.

Proiectul „Luminează Viața Nevăzătorilor” s-a născut din dorința de a le putea oferi nevăzătorilor șansa de a fi reconsiderați și integrați în comunitate. Acesta este înscris în cadrul Swimathon Bacău, unde puteți contribui ca înotător, sponsor sau donator (se pot face donații direct pe site).

Dorim să muncim!” Sunt cuvinte șoptite sau ținute numai pentru ei de prea mulți ani. Pentru că nu mai îndrăznesc să creadă. Pentru că uneori, noi suntem cu cei cu adevărat orbi. Trăim fără să vedem realitatea din jurul nostru, lăsând în umbră prea multe vieți care ne cer ajutorul. Semnale pe care niciodată nu le vedem la timp. PhysioKinesis, în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor Bacău, și-a asumat inițiativa acestui proiect pentru a răspunde unei nevoi pe care am întâlnit-o în activitatea noastră. Este o meserie ușor de deprins de nevăzători, aceștia fiind considerați unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu. Din păcate mulți dintre ei nu au posibilitatea de a se pregăti pentru asta, fapt ce îi ține departe de o viață cât mai normală. Pentru asta luptăm la Swimathon! Pentru pregătirea profesională a unor OAMENI care își doresc să crească!” – grupul de Initiativa PhysioKinesis

Și, cînd în jurul unei idei apar OAMENI, povețile încep să se transforme în… realitate!

Pentru detalii: 0749032939

http://fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon/proiect/lumineaza-viata-nevazatorilor/