bun-2

40 de noi locuri la creșele din municipiul Bacău au fost deschise astăzi de către primarul Cosmin Necula și viceprimarul Dragoș Ștefan.

Noile locuri, ce se adaugă celor 200 existente până acum, sunt repartizate în mod egal creșelor numărul 6 și 19. Costurile amenajării au fost de circa 140.000 de lei, bani din care s-a achiziționat mobilier specific, pătuțuri, dulapuri și lenjerii.

”Vechea administrație nu s-a preocupat deloc de această problemă. De mai bine de doi ani mă lupt pentru acest proiect la care țin foarte mult. Ceea ce am promis, am făcut. Totuși, locuri inaugurate astăzi sunt doar un prim pas. Până în luna iunie, anul viitor, vor mai fi date în folosință alte 120 de locuri”, a declarat Dragoș Daniel Ștefan, viceprimarul municipiului Bacău.

 

img_7495

Conform datelor puse la dispoziție de Primăria Bacău, în acest an au fost depuse 370 de cereri de însciere la creșe în municipiu. Din acestea au fost soluționate doar 200.  ”Mai avem nevoie de locuri. Cu siguranță voi rezolva această problemă odată cu inaugurarea celorlalte 120 de locuri”, a mai declarat Dragoș Ștefan.