crucea-rosieLuni seară s-a desfășurat Gala Crucii Roșii Române – Filiala Bacău. Au participat numeroase personalități, reprezentanți ai autorităților locale, ale unor firme importante, angajaților și voluntarilor din Bacău și din subfilialele Comănești, Moinești și Onești. 

În fiecare an, pe data de 5 decembrie, de Ziua Internațională a Voluntarilor, Crucea Roșie îi premiază pe cei mai dedicați voluntari. 

Emanuel Budacă din Comănești, Carmen Albu din Moinești și Cătălina Beldea din Onești au fost considerat cei mai reprezentantivi volunari din subfiliale.

crucea-rosie-1În cadrul Filialei Bacău au fost recompensați cu diplome de recunoștință, în funcție de domeniul în care au activat următorii: Anca Elena Chirteș la secțiunea Social, Tiberiu Țîmpu pentru categoria Igienă dentară, Ioana Mariș la secțiunea Tineret, Alexandru Ionuț Căsăneanu pentru domeniul Educație pentru sănătate și Damian Craciun la sectiunea Cel mai activ voluntar debutant.

Premiul cel mare, voluntarul anului 2016, a fost adjudecat de Andreea Ioana Buculei, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Vasile Alecsandri.

Un premiu special i-a fost oferit lui Liviu Leru, în semn de recunoștință pentru organizarea taberei de pregătire și intervenție în caz de dezastre – Comănești, Galion, ediția 2016.

fotografiile sunt de pe pagina de facebook a filialei băcăuane a Crucii Roșii.