„Domnul Eugen Tomac a hotărât să-și deschidă un cabinet parlamentar în Bacău. Astfel, Bacăul va intra în constelația județelor care au parlamentari”, a anunțat Valerian Vreme, liderul filialei băcăuane a Partidului Mișcarea Populară, într-o conferință de presă susținută ieri în Bacău.

Deschiderea oficială a fost lăsată pentru o dată ulterioară.

Îmi pare rău că nu avem colegi din Bacău în Legislativul de la București, dar eu voi prelua o parte din problemele județului și le voi duce în Parlament”, a declarat președintele executiv al PMP, EugenTomac, prezent la aceeași conferință de presă.

Valerian Vreme, liderul PMP Bacău este „consilier principal pe probleme politice la Grupul Parlamentar al PMP din Camera Deputaților”, a anunțat  Tomac.

Vreme a ratat reînnoirea mandatului de deputat la alegerile din decembrie. Totuși, conducerea centrală a PMP susține că rezultatul filialei băcăuane a fost unul bun.

„Eu le-am mulțumit colegilor din PMP Bacău pentru scorul foarte bun pe care l-au obținut. Cele peste 11.000 de voturi au fost extrem de importante pentru procentul pe care l-a obținut PMP și iată că un partid care s-a înființat acum trei ani, după 11 decembrie, a devenit partid parlamentar. Este un obiectiv pe care ni l-am atins”, a declarat Tomac.