Ieri, Poliția Locală a Municipiului Bacău și-a prezentat Raportul de activitate pentru anul 2016.

Evenimentul, la care au participat primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, viceprimarul Constantin Scripăț, consilieri locali, reprezentanți ai Poliției Județene și ai Jandarmeriei, a fost unul cu dublă semnificație, de bilanț și de nou început,  conducerea Poliției Locale a Muncipiului Bacău fiind preluată de către  directorul executiv interimar, col.(r.) Constantin-Florin Ene. 

“Așteptările sunt foarte mari de la  noua conducere a Poliției Locale a Municipiului Bacău, directorul executiv interimar, col.(r.) Constantin-Florin Ene. Împreună avem misiunea dificilă de a aduce polițistul local băcăuan și Poliția Locală în secolul XXI. Îmi doresc ca polițistul local să fie primul om la care apelează cu încredere băcăuanii”, a declarat primarul Necula.

Deficitare până la acest moment, comunicarea și bună relaționare cu cetățenii, respectarea și punerea în aplicare strictă a legii, constituie și principalele deziderate ale noii conduceri a Poliției Locale a Municipiului Bacău.

“Activitatea polițistului local este permanentă  și cu impact direct asupra tuturor membrilor comunității noastre. Pentru a oferi un serviciu public profesionist este necesară o bună relaţionare și comunicare cu cetăţenii, promptitudine la solicitările acestora şi, nu în ultimul rând, imparţialitate în luarea măsurilor și respectarea strictă a legii. Poliţia Locală a Municipiului Bacău trebuie să asigure un serviciu public de calitate și acesta este principalul obiectiv pe care mi l-am propus.”,  a spus directorul executiv interimar al Poliției Locale a Municipiului Bacău, col.(r.) Constantin-Florin Ene.