Salonul Regional de Amenajări interioare, exterioare și mobilier ”EXPO AMBIENT DESIGN”, organizat de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România – Filiala Bacău-Neamț, Ordinul Arhitecților din România – Filiala Bacău-Neamț, Instituţia Prefectului Judeţul Bacău şi Misiunea Casa, aflat la cea de a patra ediţie, își deschide porțile astăzi, 24 februarie 2016 începând cu ora 12.00.

Timp de trei zile, până pe 26 februarie, firme de profil din Regiunea Nord-Est, dar și din alte zone ale țării, vor expune o gamă largă de servicii și produse, destinate amenajărilor interioare, exterioare și mobilier.

Evenimentul reuneşte firme din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, producători și distribuitori de mobilă și decorațiuni, producători şi distribuitori de materiale şi componente prefabricate pentru construcţii civile şi industriale.

Vizitatorii, dar și firmele interesate, vor putea afla despre ultimele tendințe în domeniul design-ului de interior și exterior și vor beneficia de consultanță în arhitectură și proiectare în construcții.

De asemnea, sâmbătă, ora 13.00, în Pavilionul Expozițional Nr. 1, va avea loc Conferinţa Ambient Design 2017, în care se vor prezenta şi dezbate soluţii inovative pentru construcţii şi protecţia acestora.

Programul de vizitare al evenimentului este: vineri, începând cu ora 12.00 până la ora 18.00, sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de la ora 10.00 până la ora 14.00.