Parlamentarii USR din Moldova, cărora li s-au alăturați alți doi din București, au susținut astăzi o conferință de presă în care și-au prezentat intenția de a lucra împreună pentru în interesul regiunii de nord-est.

Evenimentul organizat de parlamentarul băcăuan Lucian Daniel Stanciu-Viziteu s-a desfășurat la Centrul de Afaceri, iar la el au participat deputații Cosette Chichirău – din Iași, Iulian Bulai – Neamț, Mihai Botez – Vaslui, Petru Pletea, președintele USR Vrancea, Oana Bâzgan, deputat de București, Cristian Ghica, deputat și secretarul general al partidului, Liviu Rusu, președintele județenei Bacău, și Irina Iuțuc, președintele municipalei USR Bacău.

„Scopul întâlnirii noastre este să vă convingem că, în Moldova, între parlamentari și între filiale există o coeziune puternică și împreună vom milita pentru ca această regiune să crească din toate punctele de vedere. Știu că situația Moldovei este cunoscută, dar spun ce am mai spus și în campania electorală, că Moldova are nevoie de infrastructură și de locuri de muncă, dar și de unitate la nivel politic. Noi vrem să demonstrăm că în USR există unitate”, a declarat Stanciu-Viziteu.

Secretarul USR, Cristian Ghica, s-a declarat încântat de inițiativa deputatului de Bacău:

„Mă bucur că au venit parlamentari și președinți de filiale la această întâlnire. Îmi place unitatea asta în susținerea unui proiect, iar dezvoltarea regiunii de nord este este un proiect vital inclusiv pentru România. Ideea pentru care suntem aici este aceea că parlamentarii USR din Moldova sunt uniți și foarte hotărâți să facă ceva pentru zona aceasta a țării”.

Conferința a fost transmisă live pe canalul de facebook al „De Bacău”, iar înregistrarea completă o puteți urmări mai jos.