Astăzi, a fost învestit noul prefect al județului Bacău, Maricica Luminița Coșa.

 

Numirea noului prefect de Bacău a fost aprobată în ședința de joi a Guvernului.

 

Astăzi ea a depus jurământul în prezența unui auditoriu format din foștii colegi de partid, directorii instituțiilor deconcentrate, angajați ai Prefecturii.

 

Din partea Guvernului Grindeanu a fost prezent, directorul general al Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe.

 

Maricica Luminița Coșa, a fost membră a organizației județene a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), și până la numire era consilier județean, funcție pe care a ocupat-o din 2008 (până în 2016 din partea Partidului Conservator, iar din 2016, după fuziunea PC cu PLR, din partea ALDE) și a ocupat diverse funcții administrative.

 

În perioada 2011-2012 a fost vicepreședinte al CJ Bacău, timp de patru ani a fost președinte al ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) Bacău, iar între anii 2013 și 2017, vicepreședinte al ATOP România.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” slug=”Prefect-al-judetului-Bacau” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]