Joi, 13 aprilie 2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc va efectua o vizită de lucru în județul Bacău. Pe agenda vizitei Ministrului Transporturilor se află o deplasare în municipiul Onești, unde, în jurul orelor 11.30, ministrul Răzvan Cuc, împreună cu autoritățile județene și locale vor face o evaluare a situației Podului de pe DN 11, km 129+831 din municipiul Onești, care necesită lucrări urgente de reabilitare.

La orele 14.30, ministrul Răzvan Cuc are programată la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, o întrevedere cu oficialități județene și locale. Vor fi abordate subiecte deosebit de importante pentru comunitatea băcăuană, cum ar fi: stadiul contractului la Șoseaua de centură a municipiului Bacău, evaluarea și prioritizarea lucrărilor de reparații și întreținere a sectoarelor de drum național ce  tranzitează județul Bacău și discuții legate de ROMATSA – operaționalizare turn control al Aeroportului Internațional ”George Enescu” Bacău.

Începând cu orele 15.30, va fi organizată în Sala de ședințe a Consiliului Local Bacău o conferință de presă.

Vizita face parte din programul ministrului de inspecție a șantierelor, pentru obiectivele de infrastructură de transport.