Luni, reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități – Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir au fost în Bacău pentru mai multe întâlniri oficiale. Marius Apostol-președinte, Dan Cosma-primvicepreședinte, Raul Simion-președintele filialei din Bacău s-au întâlnit cu Maricica Coșa prefectul județului dar și cu vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Marius Gabriel Gheorghiță.

Conducerea Asociației a formulat o serie de solicitări, printre care susținerea în obținerea unor locuri de parcare pentru veteranii militari, sau susținerea proiectului de construire la Giurgiu a unui centru medical pentru veteranii militari și pentru punerea la dispoziție a unei săli în care Asociația să poată desfășura activități ori de câte ori va avea nevoie. Prefectul și-a arătat disponibilitatea în rezolvarea solicitărilor și le-a oferit posibiltatea de a folosi Sala mica de ședințe a Instituției Prefectului județul Bacău, sală recent renovată.

O altă oprirea a celor 3 veterani a fost în studioul Asociației De Bacău. N-am ratat ocazia de a-i descoase puțin pe cei care au luptat în cele mai periculoase teatre de operațiuni din lume sub steagul României.

Emisiunea s-a difuzat aseară, de la ora 18.00, la TeleMoldova.