Vineri, 25 august, membri trupei Direcția 5, împreună cu Alinka, au petrecut alături de peste 300 de băcăuani. Gazda evenimentului a fost restaurantul Green Park a cărui terasă s-a dovedit a fi neîncăpătoare, iar atmosfera a fost una senzațională!

Băcăuanii au dansat, s-au distrat și au avut parte de o seară de neuitat în compania Direcției 5. Hit-urile formației i-au încântat pe cei prezenți care pentru câteva ore s-au bucurat de un concert cu adevărat inedit.

Membri trupei Direcția 5 au oferit băcăuanilor un show de senzație pe acordurile pop-rock a melodiilor consacrate, iar spectatorii au avut parte de o seară memorabilă.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]