„Pisicile Roșii – Selena Constanța, duminică, ora 11.00, stadion: Lucrețiu Avram(Proletarul)”

Pisicile Roșii vor debuta duminică, 17 septembrie, în sezonul 2017-2018, pe teren propriu – stadionul Lucrețiu Avram (Proletarul) – de la ora 11.00, contra Selenei Constanța.

După  trei luni de pauză competițională, Pisicile Roșii se declară pregătite să înfrunte ocupanta locului secund în sezonul trecut și pornesc la drum cu mai mai multă maturitate chiar dacă actualul sezon se anunță a fi cel mai dificil. Într-o serie cu patru formații care și-au anunțat intenția de a promova și cu Navobi Iași, echipă care s-a retras din Superligă, după ce anul trecut a terminat pe locul doi, va fi greu, dar nu imposibil să obținem victorii.

„Plecăm la drum cu dorință și cu încredere. Știu că putem mai mult pentru că avem un grup unit format din jucătoare din Bacău care joacă cu sufletul. Primul meci e cel mai greu, iar Constanța e o echipă care știe să te taxeze, dar eu zic că am învățat din greșelile pe care le-am făcut anul trecut”, a declarat Andreea Bujor.

Pisicile Roșii vor fi pregătite în actuala stagiue de Remus Cojocaru și Marian Tănasă, în timp ce de pregătirea portarilor se ocupă prietenul echipei – Tică Sofornie.

„Suntem puternici pentru că avem unitate de grup și asta ne ajută foarte mult. Pisicile Roșii sunt precum o înșiruire de fapte și de trăiri. Pentru noi, jucătoarele și partenerii noștri sunt importanti în fiecare zi. Atunci când totul este pasiune, nu are cum sa fie altfel.Tot ce facem are efect în comunitate, iar fetele noastre nu joacă pentru bani ca în alte sporturi. Nu avem straniere și nici jucătoare din alte județe, însă mi-aș dori să putem oferi acestor fete mai mult și sper să și reușim. Primăria Bacău și Consiliul Județean sunt parteneri noștri în actuala stagiune, iar în următorii ani sperăm să reușim să le oferim jucătoarelor ceea ce merită. Discutând despre motivație, pot spune că un singur lucru rămâne constant : nevoia de afirmare, nevoia de performanță. Acesta este secretul regenerării acestui club. Vă așteptăm alături de NOI”, a declarat Remus Cojocaru-antrenor Pisicile Roșii.

Lotul pentru sezonul 2017-2018: Gabi Tătaru, Iulia Jitaru, Monalisa Palade, Irina Andrieș, Alexandra Tănasă, Maria Panțîru, Roxana Mateuță, Larisa Botezatu, Anca Bărbulișteanu, Corina Chelmuș, Amalia Aldea, Ana Marin, Alina Ardeleanu, Andreea Bujor, Andra Cernat, Adina Cernat, Diana Burcă, Diana Pașcu, Anca Pinitilie, Delia Pleșoaica, Diana Rotaru și Veronica Pitirici.