Automobile Bavaria Bacău ii invita joi, 5 octombrie, pe băcăuanii pasionați de automobile la Ziua Porților deschise, eveniment ce are loc începând cu ora 11, la sediul situat la ieșirea din Bacău spre comuna Nicolae Bălcescu, la km 278-300.

Vedetă va fi noul BMW Seria 5, sedanul modern din clasa business, care va fi disponibil pentru teste și despre care consultanții Automobile Bavaria vor furniza informații.

“Cu un aspect dinamic și elegant, noul Seria 5 oferă plăcerea de a conduce prin tehnologii de ultimă generație. În cadrul celui mai tânăr membru al Automobile Bavaria Group, derulam activități complete de vânzări auto rulate și oferim servicii premium de întreținere și reparație ale automobilelor BMW. Am folosit experiența și cunoștințele rețelei Automobile Bavaria Group pentru a îmbunătăți aceste servicii pentru automobile rulate, service, piese de schimb şi accesorii BMW Originale și oferte BMW Service dedicate fiecărui tip de client. Pe toată durata Zilele Porților Deschise Automobile Bavaria Bacău, am pregătit oferte speciale BMW Service, prețuri promoționale pentru automobile rulate, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele BMW, catering, kids corner, tombolă, vizită ghidată în atelier și multe alte surprize pentru publicul din Bacău, în perioada 5 – 7 octombrie”, spun reprezentanții Automobile Bavaria Bacău.

Prețul unui BMW 5 Sedan variază, în funcție de configurație, intre 52.000 și 87.000 de euro.