PAULA SELING revine în Bacău pentru un concert de excepție la Restaurant Green Park, joi, 30 noiembrie, de la ora 19:30.

Alături band-ul ei, Paula creează o atmosferă deosebită la fiecare spectacol și oferă publicului o experiență muzicală completă! Programul va include piese mai vechi și noi din repertoriul propriu și internațional.

Una dintre cele mai apreciate voci din România Paula Seling și-a început cariera în 1995, încorporând o activitate de cântăreață, compozitoare, DJ, entertainer și personalitate TV în cadrul emisiunii X Factor.

De atunci și până în prezent artista a scos șaisprezece albume și a colaborat cu o mulțime de artiști români precum Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și alții, de asemenea a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea.

Paula Seling mai este cunoscută în mediul internațional pentru participarea la concursul Eurovision în 2010 și în 2014, alături de Ovi. Cei doi au obținut pentru România locul 3 în 2010.