Pisicile Roșii au obținut prima victorie în fața formației din Iași, echipă care anul trecut a evoluat în Superliga (actulmente Liga1), cu 3-2, după ce la pauză echipa din Iași a condus cu 1-0.  
Primele 15 minute le-au aparținut pisicilor, dar fără a modifica tabela de marcaj. Navobi a deschis scorul din lovitură liberă în urma unui șut plasat lângă bară, în minutul 18, prin Vasilica Nadesda. Până la pauză scorul a rămas neschimbat deși ambele formații și-au creat ocazii de gol.

Repriza secundă a fost una “nebună”. Roxana Mateuță a restabilit egalitatea după două minute de la reluarea jocului, după care au urmat minute de foc și un joc deschis cu ocazii la ambele porți. Echipa din Iași a preluat din nou conducerea în minutul 52, prin reușita Ștefaniei Ciobanu. Pisicle nu s-au descurajat și au ieșit la joc luptând pentru susținători și pentru puncte. Au egalat prin Anca Bărbulișteanu, în minutul 63. Iașul a irosit două mari șanse de a se desprinde din nou. În ultimele cinci minute, dorința de victorie a pisicilor și-a pus amprenta asupra jocului. Presiunea pusă la poarta adversă a adus golul victoriei. Alina Ardeleanu a șutat puternic de la 25 de metri, mingea a lovit transversala, după care a ricoșat la Amalia Aldea, care a fost faultată clar în careu și centralul partidei, Sergiu Mavriche, a indicat punctul cu var. A executat fără emoții Roxana Mateuță și ….VICTORIE!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Bigada de arbitri: Sergiu Mavriche, Alexandra Apostu și Bogdan Duță.

Pisicile Roșii: Iulia Jitaru –  Larisa Botezatu (min. 90 Corina Chelmuș), Irina Andrieș, Roxana Mateuță, Anca Bărbulișteanu, Diana Burcă (min. 53 Maria Panțîru), Amalia Aldea, Alina Ardeleanu, Andreea Bujor, Andra Cernat (min 72 Anca Pinitilie), Adina Cernat (min. 46 Diana Rotaru). Antrenor: Remus Cojocaru

Rezervă neutilizată: Gabi Tătaru –portar.  

Asociația Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un success pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitatea de șanse. Eforturile noastre se regăsesc în comunitate.

Fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale.