Elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare, din proprie inițiativă și cu sprijinul conducerii Școlii, au decis ca în zilele de 14 și 15 noiembrie să își ajute semenii greu încercați și să doneze ceea ce au mai de preț – sângele, odată cu acesta și o parte din bunătatea și candoarea cu care au fost înzestrați.
            Conștienți fiind că viața este cel mai prețios dar, 160 de elevi și 4 cadre ale Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au decis să contribuie la ajutarea semenilor în lupta crâncenă cu boala.
          Prin gestul lor altruist elevii au reconfirmat faptul că valorile morale și umane insuflate de către personalul didactic cresc pe zi ce trece, iar răsplata pentru eforturile depuse nu întârzie să apară.
 
Nimic nu se face fără oameni, fără bunătate și fără dorința de a strecura în mișcarea universului o scânteie de BINE și o fărâmă de FRUMOS care, contopite, să adauge valoare OMENIRII. 
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]