În această dimineață, într-un bloc din centrul municipiului Moinești (lângă ceas), pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc o puternică explozie, urmată de un incendiu

Surse de la fața locului susțin că sunt cel puțin trei victime care prezintă arsuri.  Este vorba de o femeie care prezintă arsuri pe 30% din suprafața corpului și un bărbat în vârstă de 66 de ani care prezenta arsuri pe 10% din suprafața corpului care au fost transportați  la Unitatea de Primiri Urgențe din Cadrul Spitalului Municipal de Urgență Moinești. A treia victimă este un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani care a refuzat transportul la spital.

Pompierii au evacuat 6 persoane din imobil, iar 3 persoane s-au autoevacuat.

Din câte se pare, explozia a fost provocată de o butelie

Sursele susțin că nu a fost găsită nicio butelie. Se presupune că explozia ar fi fost provocată de o acumulare de gaze. Pompierii fac cercetări în acest sens. 

UPDATE

În continuare, pompierii militari efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Sursele de la fața locului spun ca explozia s-ar fi produs pentru ca bărbatul de 66 de ani ar fi turnat benzină în ciorbă, crezând că e apă.

Vom reveni cu amănunte.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]