Expo Vânătoare şi Pescuit Bacău 2017 va începe vineri, 3 noiembrie 2017 începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Pavilionul Expozițional nr.1.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Regia Naţională a Pădurilor ”Romsilva” și Turnul Berarilor din Piatra Neamț.

Timp de trei zile, până duminică, 5 noiembrie, firme de profil din România, şi nu numai, vor prezenta publicului larg o gamă diversificată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, oferite de producători, importatori și distribuitori, produse destinate pescuitului, vânătorii, dar și celor care doresc îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente speciale pentru drumeții în natură sau doresc să achiziționeze accesorii de înaltă calitate pentru diferite activități practice.

În cadrul acestei ediţii, evenimentul va beneficia de numeroase prezentări culinare din gastronomia vânătorească

De asemenea, va fi organizat un concurs de gastronomie vânătorească ce va fi jurizat ca președinte de către Jacob Hausmann, reprezentând Hausmann World. Concursul se va desfășura în aer liber și în interiorul Pavilionului Expozițional 1, in perioada 4 – 5.11.2017, începând cu ora 11:00.

Evenimentul se adresează în același timp nu numai vânătorilor și pescarilor, ci și tuturor celor interesați să petreacă un weekend cu degustări de mâncăruri vânătorești, cu degustări de vinuri alese și bere artizanală ce se potrivesc de minune cu oferta gastronomică.

Nu în ultimul rând, vizitatorii de toate vârstele pot să aprecieze exponatele cinegetice ale Muzeului Cinegetic „POSADA” și ale Muzeului de Științele Naturii „Ion Borcea” Bacău.

Programul de vizitare este: vineri, începând cu ora 11.00, până la ora 18.00, sâmbătă, începând cu ora 10.00, până la ora 19.00, iar duminică, de la ora 10.00, până la ora 15.00.