Liberalii băcăuani anunță un marș pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva actualului guvern. Acțiunea va avea loc astăzi, începând cu ora 17.30.

Traseul ales este între sediul PNL Bacău și Piața Tricolorului și retur. La această acțiune sunt așteptați să participe membri ai PNL, simpatizanți, dar și cetățeni care se opun actualei guvernări.

”Moțiunea de cenzură, pe care  PNL a depus-o în Parlament, este calea legală, constituțională, prin care putem determina căderea Guvernului Tudose, un guvern aventurier, condus, din umbră, de cercetatul penal, Liviu Dragnea. Efectele nefaste ale guvernării se văd, prin creșterea prețurilor la alimentele de bază, la energie, gaze și carburanți, la deprecierea cursului de schimb, iar mutarea plății contribuțiilor sociale de la angajator la angajat va duce la scăderea dramatică a salariilor”, a declarat Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, care mai precizează că efectele proastei guvernări se vor vedea și mai bine odată cu primele facturi la încălzire, dar și anul viitor, odată cu creșterea taxelor și impozitelor locale. 

Textul moțiunii, intitulată sugestiv ”PSD, în campanie, mumă, la putere, ciumă!” va fi citit integral, în Piața Tricolorului.