Proiectul  “O viață demnă pentru bunicii noștri”,  derulat în perioada iulie-noiembrie 2017 în localitățile Buhuși, Onești, Sascut, Slănic Moldova și Târgu Ocna, cu finanțare de la Consiliul Județean Bacău și Crucea Roșie Bacău a ajuns la final. 60 de persoane vârstnice au fost ajutate în lunile menționate cu pachete alimentare și cu servicii de îngrijire la domiciliu, beneficirii fiind selectați în urma unor anchete sociale desfășurate în colaborare cu Direcțiile de Asistență Socială din cele cinci localități.

           Băcăuanii pot susține aceste eforturi prin completarea declarației 230 (fișa 2%) pentru Crucea Roșie Bacău sau prin donații în alimente la sediul din str. Oituz, nr. 61.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]