Weekendul viitor, 26-28 ianuarie, își deschide porțile cea de a VI-a ediție a EXPO „Nunta de vis”, cea mai fastuoasă manifestare expozițională în domeniul organizării de nunți din regiunea Moldova.

Manifestarea expozițională va avea loc la Centrul de Avaferi și Expoziții „Mircea Cancicov” și se adresează atât profesioniștilor în domeniu cât și „clienților”.

Pentru firme se oferă posibilitatea de a-și prezenta produsele sau serviciile, de a studia oferta concurenţei, de a îmbogăţi contactele de afaceri şi nu în ultimul rând asigură cadrul oportun pentru promovarea afacerii.

La EXPO „Nunta de Vis” se întâlnesc cei mai buni profesioniști în organizarea unei nunți:  case de modă, rochii de mireasă și rochii de gală, costume pentru miri și bărbați, organizatori nunți și evenimente, locații de nuntă, aranjamente florale, ateliere și magazine de încălțăminte de gală, bijuterii, formații și dj, servicii foto- video, școli de dans, fântâni de ciocolată, limuzine și mașini de epocă, accesorii de nuntă, saloane de înfrumusețare.

 Pentru a vizualiza fotografii de la edițiile anterioare puteți să accesați  www.facebook.com/caebacau.