Liviu Dragnea a poposit vineri în Bacău, în cadrul turneului său din Moldova prin care încearcă să își asigure suportul liderilor PSD din teritoriu.

De la ora 13, la Centrul Afaceri,  a avut loc întâlnirea liderului PSD cu președinții de organizații social democrate, parlamentarii și consilierii județeni. La intrarea în clădire, Dragnea a fost ântâmpinat de mai mulți protestatari. Accesul în sala în care au avut loc discuțiile a fost restricționat.

Liderul social-democrat vrea să-și asigure sprijinul filialelor pentru anunţatul Comitet Executiv (CEX) de la nivel central, în care se va decide soarta Guvernului Mihai Tudose.

Acesta a propus o restructurare a cabinetului care, dacă nu va fi aprobată, ar putea conduce la demiterea Guvernului PSD, idée susținută și de alți lideri teritoriali, dar respinsă de mulți alți ”baroni” PSD.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”52″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/catalinb/public_html/debacau.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]