Festivalul de teatru I.D. Fest, sub egida asociației Ingenious Drama Festival, a organizat în perioada 15-18 februarie Training Camp, ediția a 11-a.

I.D. Fest este un festival organizat în totalitate de liceeni, care promovează implicarea generației actuale în lumea teatrului, ajungând anul acesta la cea de-a 19-a ediție.

Festivalul reunește în Bacău peste 300 de adolescenți pasionați de teatru cu actori cu nume sonore precum Marian Râlea, Coca Bloos sau Isabela Neamțu.

Devenind unul dintre cele mai semnificative evenimente ale orașului Bacău, numărul organizatorilor a crescut considerabil, peste 80 de adolescenți participând în acest moment la elaborarea festivalului.

În cele 4 zile de Training Camp, organizatorii și-au valorificat timpul petrecut împreună participând la workshop-uri interactive, atât pentru a-și consolida spiritul de echipă cât și pentru a se dezvolta individual.

Învățăceii au fost coordonați de către traineri, foști organizatori ai edițiilor anterioare. Aceştia au fost invitați mai ales pentru specializarea lor pe departamente, expertiza lor în această arie fiind una vastă și extrem de utilă.

Vrem ca organizatorii care pregătesc acest festival să se adapteze la orice provocare posibilă, scopul Training Campului fiind dezvoltarea organizatorilor. I.D. Fest înseamnă familie și mă voi întoarce aici mereu pentru a retrăi atmosfera festivalului.” a declarat George Bejan președintele asociației Ingenious Drama.

Training Camp-ul a fost un adevărat succes iar I.D. Fest 19 își va începe curând înscrierile. Pentru mai multe informații accesați pagina  https://ro-ro.facebook.com/idfest/.