ANDRA, artista fenomen a României, va concerta în premieră pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan” din Bacău. Show-ul promite să  depășească toate așteptările. Pe 10 iunie 2018, fanii sunt invitați la „Aievea”, un spectacol eveniment. „Aievea” înseamnă voce, muzică, invitați surpriză și emoție la superlativ, o producție deosebită și o experiență de 5 stele pentru spectatori.

Spectacolul de la Teatrul de Vară se anunță din nou cel mai așteptat eveniment artistic al anului în Bacău pentru că Andra reușește să rămână o artistă a superlativelor.

“Promit că «Aievea» să fie mai mult decât un concert, să fie o experienţă de neuitat. Veniţi cu cineva drag, împărtăşiţi «Aievea» cu cei iubiţi, ca mine. Eu voi fi acolo şi nu voi fi singură, ci cu prieteni şi oameni care mă susţin şi mă iubesc. Ne vedem la Teatrul de Vară Bacau! Abia aştept!”, a declarat ANDRA.

De  când a lansat primul single, acum 17 ani, și până în prezent, Andra a lansat 13 albume și a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. 

De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care „Cea mai bună solistă”, „Cea mai bună voce feminină” sau „Cel mai iubit artist”, dar și singura artistă din România care deține trei distincții “Cea mai bună artistă”.

În 2017, la gala Media Music Awards, Andra a fost desemnată „Most Wanted Artist” by ASUS Fans și a primit alte două premii: „ParkLake Award” și „Fans Like Award”, fiind artista cu cei mai mulți fani care au votat.

Bilete disponibile prin casieria Teatrului de Vară sau prin casieria Teatrului Bacovia.

Info și rezervari la 0744.11.44.04 sau www.bacauevent.ro

Cumpără-ți din timp biletul la cel mai așteptat eveniment artistic al anului 2018!