Andra a făcut duminică seara magie pe note muzicale. 

Artistă a susţinut la Teatrul de Vară din Bacău primul concert “Aievea” înafara Bucureștiului. Peste 1600 de spectatori, de toate vârstele, au umplut până la refuz sala de spectacole.

Începutul a fost unul grandios cu diferite jocuri impresionante de sunete şi lumini într-un decor special, ca într-un castel dintr-o poveste, iar întreaga sală a fost invadată de o mare de confetti. 

Artista a avut alături, pe scenă, şi mulţi prieteni din rândul colegilor de breaslă, What’ s Up, Connect-r si Dan Bittman, surprinzând într-un mod extrem de plăcut publicul spectator.

Pentru mai bine de două ore, Andra a fascinat publicul cu vocea sa. Piesa “Avioane de hârtie” i-a implicat în coregrafie şi pe cei din sală şi a fost o adevărată bucurie, mai ales pentru juniori, deoarece echipa a lansat mai multe baloane în întreaga sală pentru a accentua ideea de zbor.

Parcă nu mai există superlative pentru evenimentul anului din Bacău și pentru cea mai mare producție pe care a cunoscut-o Teatrul de Vară până acum.

Producătorii show-ului AIEVEA se mândresc şi anul acesta cu o producţie complexă, pentru ca spectatorii să se simtă ca la un concert de nivel internaţional. Anul trecut, ei au reconstruit scena Sălii Palatului cu panouri imense de LED, cu echipament care a încăput în 14 camioane de 7,5 tone, iar sunetul a fost de cea mai înaltă calitate, mixat cu aparatură performantă. O bună parte din acestă producție a fost adusă în Bacău pentru spectacolul de duminică seara. Andra lucrează şi pentru spectacolul AIEVEA cu regizorul show-ului „Românii au talent“, Adrian Batista.

Organizatorii evenimentului le mulțumesc partenerilor Carrefour, Aqua Carpatica, Pambac, Azia Security și Restaurantul Podu’ cu Lanțuri.