Mihai Mărgineanu a susținut un concert de zile mari joi, 23 august 2018, pe terasa Green Park din Bacău. Un spectacol energic, cu multa distracție și aplauze în rândurile celor care au umplut până la refuz terasa.

Cu melodii precum „Melci, scoici, raci, craci” sau „Mă iubește femeile”, Mărgineanu și-a format un “backing vocals” de invidiat, alcătuit din toți cei prezenți.

Cu un amestec exploziv de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino și rock, Mihai Mărgineanu a reușit să transforme o seară obișnuită de joi într-o petrecere de neuitat, iar timp de aproape doua ore și jumătate, oamenii nu s-au oprit din râs și cântat.

Surpriza serii a oferit-o chiar publicul. La una din melodii ei au umplut ringul de dans și nu au mai plecat de acolo preț de câteva melodii. Situația i-a surprins pe artiști. „La concertele noastre nu prea se dansează” a reușit Mărgineanu să-și explice starea care l-a determinat să prelungească binișor spectacolul.

Atunci când un om face ceea ce îi place se vede clar, lucru pe care l-am putut observa și aseară, prin show-ul creat. Nu a fost unul regizat, în care lucrurile să fie în detaliu planificate, cu o coregrafie aparte sau costume atent create.

Show-ul lui Mărgineanu nu constă în toate acestea enumerate anterior, totul vine de la sine, din suflet, născut doar din pasiune, sentiment transmis cu succes publicului.

Un spectacol marca Mihai Mărgineanu este o experiență unică. Piesele care l-au consacrat, melodiile noi, reprizele umoristice, nebuniile lui Nicu Dumitrescu și intervențiile lui Mărgineanu au făcut ca seara sa fie una de neuitat pentru fanii artistului.

„Mulțumim pentru susținere partenerului nostru, Fabrica de bere Albrau din Onești. Mihai Mărgineanu a apreciat în mod deosebit atât produsul, berea Zimbru Premium, cât și faptul că un producător român reușește să se impună într-o piață extrem de dură în competiție cu marii fabricanți mondiali”, a declarat unul dintre organizatori.