Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2019.

Prima etapă de selecție constă în evaluarea psihologică și examinarea medicală a candidaților, aceste activități realizându-se la unitățile care au recrutat candidații (inspectorate județene de jandarmi).

A doua etapă  constă în contravizita medicală și proba de evaluare a performanței fizice. Aceste activități se realizează la sediul unităților de învățământ.

A treia etapă proba de verificare a cunoștințelor, realizată la instituțiile de învățământ.

  1. Depunerea cererilor de înscriere

Cererile tip de înscriere se depun de către candidați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău – Compartimentul Management Resurse Umane şi Organizare Structurală, Constantin Muşat nr. 4 până la data de 23 noiembrie 2018 – pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea ianuarie 2019 la școlile postliceale ale MAI –700 locuri (bărbaţi şi femei), după cum urmează:

– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 350 de locuri (din care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni – 350 locuri (din care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

  1. Depunerea dosarelor de recrutare

Termenele de depunere a dosarelor de recrutare în volum complet (dosar plic pentru fiecare dintre candidați) sunt:

Pentru școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău – Serviciul Resurse Umane, până la data de 07 decembrie 2018.

Recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI se realizează în raport de domiciliu/reședința înscris/ă în cartea de identitate şi specialitatea pentru care optează candidatul, conform ofertei educaționale.    

Tinerii care au intre 18 și 27 de ani și doresc o carieră militară, sunt aşteptați pentru înscriere, la sediul instituției noastre situat pe str. Constantin Musat, nr 4, municipiul Bacău, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 .

 Detalii suplimentare privind condiţiile de participare, desfăşurarea examenelor şi documentele dosarelor de concurs se pot obține  accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău www.jandarmeriabacau.ro, pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACAU şi pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacău.ro.sau la telefon 0234.543131– interior 24535/24537.