Viitorul nou sediu al Secției 2 Poliție Bacău a fost trecut în proprietatea Ministerului de Interne după aproape doi ani și trei Guverne de la primul demers inițiat de deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu și prima promisiune făcută de Carmen Dan.

„După un an și jumătate de solicitări și adrese către MAI, am reușit obținerea unui nou imobil pentru Secția 2 de poliție Bacău. Nu este o victorie, este semnalul de alarmă care ne arată interesul PSD față de cetățenii săi. Mai departe este nevoie de renovarea, dotarea și aducerea imobilului la standardele cerute nu numai de lege, dar și de bunul simț”, a anunțat deputatul USR de Bacău Lucian Stanciu-Viziteu.

„Starea de degradare avansată, în care se află actualul sediu al secției 2, reprezintă un pericol atât pentru angajați, cât și pentru cetățenii aflați în relație cu această secție. Din februarie 2017 încerc mutarea acesteia într-un imobil nou, dar birocrația și lipsa de interes ne-au făcut să pierdem un an și jumătate”, a continuat deputatul.

Recent, s-a aprobat transmiterea imobilului identificat, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului în administrarea Ministerului Afacerilor Interne- Inspectoratul de Poliție Județeană Bacău.

„Ne putem considera norocoși pentru că nu am avut parte de o nenorocire, însă situația umilitoare pe care am trăit-o, atât eu, cât și cetățenii din Bacău, este de neiertat! Pentru PSDragnea, dacă nu ești membru de partid sau parte a grupului ticălos, nu reprezinți o prioritate!”, a încheiat deputatul USR.