USR Bacău desfășoară o campanie de informare și atragere de noi membri. Deputatul Stanciu Viziteu declară că până la alegerile europarlamentare USR va deschide filiale în cel puțin  jumătate din județ.

La sediul USR Bacău sunt întâlniri săptămânale cu membrii USR și simpatizanți și deja se lucrează la strategia de dezvoltare locală 2020-2024.

„Coaliția de guvernare a devenit avocatul infractorilor. Nu trece o zi fără un scandal legat de legi cu dedicație. Este mai clar ca oricând că românii sunt pe cont propriu. PSDragnea a uitat pe cine reprezintă”, atrage atenția deputatul USR

„Este cel mai prielnic moment să strângem rândurile și să fim uniți în fața ciumei roșii. Băcăuanii cred în puterea legii, nu în puterea găștilor de partid. USR a dovedit că este schimbarea, USR are rezultate, dar are nevoie de dumneavoastră pentru a fi puternici”, a continuat deputatul.

„Este de neiertat ce face PSD cu țara noastră, iar noi nu vom fi iertați de copiii noștri dacă nu punem capăt acestui dezastru. Implicarea dumneavoastră în politică înseamnă un vot pentru schimbare, pentru viitor, pentru siguranță, dar mai ales pentru continuarea drumului României în NATO și UE”, a încheiat Lucian Stanciu Viziteu.