Într-un comunicat de presă liberalii băcăuani îi cer demisia primarului Necula, anticipând criza gunoiului.

„Partidul Național Liberal Bacău privește cu îngrijorare decizia operatorului de salubritate, care anunță că, începând cu data de 30 noiembrie 2018, nu va mai ridica gunoiul, din cauza unor diferende de ordin financiar cu Primăria municipiului Bacău. Dacă decizia va fi pusă în practică, în doar câteva zile, orașul va fi sufocat de gunoaie și va exista riscul izbucnirii unor epidemii.

            Aceasta este încă o dovadă a incapacității primarului Cosmin Necula de a gestiona un serviciu public de maximă importanță pentru o comunitate care se  pretinde a fi în secolul al XXI-lea. Primarul Necula ne aruncă din nou în ochii opiniei publice naționale, ca exemplu de administrație locală PSD – ALDE defectuoasă și incapabilă să gestioneze problemele orașului, după ce în vara acestui an, buletinele de știri ale televiziunilor naționale au fost deschise de știri despre a patra criză a apei potabile în Bacău.

            Lipsit de viziune și de spirit gospodăresc, primarul Cosmin Necula a dat din nou măsura priceperii sale în urmă cu doar câteva săptămâni, când a șocat o țară întreagă cu decizia de a monta mochetă verde în loc să planteze gazon și copaci, într-un oraș care este deficitar la capitolul ”spații verzi”.

            Ținând cont de crizele care în Bacău se țin lanț, de ineficiența administrativă evidentă, de lipsa proiectelor pentru dezvoltarea orașului Bacău, de inexistența proiectelor prin care să se atragă fonduri europene, de blocarea finalizării Spitalului Municipal Bacău și de pierderea banilor europeni pentru Insula de Agrement, PNL cere demisia de urgență a primarului Cosmin Necula, care nu mai poate continua la nesfârșit să-și bată joc de Bacău și de băcăuani.

După doi ani și jumătate în care a demonstrat că este incapabil să gestioneze orașul și s-a remarcat, în schimb, prin gafe și prin decizii administrative strâmbe, demisia primarului Cosmin Necula este singura soluție pentru ca băcăuanii și Bacăul să iasă din criză.”