Primăria Bacău, prin Direcția de Asistenţă Socială,  începe de astăzi distribuția tichetelor valorice acordate pensionarilor pentru achiziționarea de alimente de bază, prin Poșta Română, la domiciliul pensionarilor.

 Beneficiari sunt pensionarii din municipiul Bacău cu venituri brute lunar cumulate din pensii de până la 1200 lei inclusiv.  Fiecare pensionar va primi tichete în valoare totală de 130 lei.

  În perioada 17 decembrie 2018 – 31 decembrie 2018, beneficiarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu,  le pot ridica de la Oficiul Poștal 1 (Poșta Centrală).

Pensionarii care nu vor reuși să ridice tichetele valorice nici până pe data de 31 decembrie,  se vor putea prezenta în intervalul 10 ianuarie – 28 februarie 2019, la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău, din str. Ștefan cel Mare 17A, pentru a intra în posesia acestora.

Actele necesare pentru ridicarea tichetelor sunt următoarele: cupon de pensie octombrie/noiembrie/decembrie 2018  în original și actul de identitate,  copie și original.