Începând de ieri, circulația rutieră pe Calea Romanului (Cartierul Șerbănești) se desfășoară cu unele restricții. 

Întrucât SSPM efectuează lucrări de amenajare în cadrul obiectivului Reamenajare intersecție în sistem giratoriu pentru străzile Calea Romanului-Bulevardul Unirii,  pe tronsonul cuprins între strada Plaiului și primul sens giratoriu se circulă pe o singură bandă pe sens. 

Circulația va fi reluată în condiții normale în aproximativ două săptămâni.

Și pe strada Aeroportului se circulă cu restricții. Aici au fost demarate lucrările de reabilitare a străzii, executant fiind asocierea formată din SC CONEXTRUST SA și ROUTTE-CONSTRUCT SRL.

 Vor fi realizate lucrări de amenajare structură rutieră, a intersecțiilor cu străzile laterale, a trecerilor la nivel cu calea ferată, reabilitare iluminat public, reabilitare apă și canalizare, lucrări la rețeaua de comunicații, rețeaua de energie termică, de gaze naturale, precum și amenajarea trotuarelor.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data începerii acestora, iar valoarea totală  a contractului  se ridică la suma de 8.770.653,97 lei, fără TVA.               

Circulaţia rutieră va fi restrictionată pe o singură bandă și în acest sens conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnificația indicatoarelor amplasate pe strada Aeroportului pe perioada lucrărilor.