Festivalul de teatru bacauan I.D. Fest, sub egida Asociatiei Ingenious Drama Festival, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a XX-a editie. Trupele de teatru se pot înscrie pâna pe 22 iunie, pe site-ul festivalului: idfest.ro

I.D. Fest este cel mai mare festival de teatru pentru tineri din România, organizat în întregime de adolescenti. Acestia urmaresc implicarea publicului larg în evenimente de interes cultural, sub îndrumarea presedintelui asociatiei, George Bejan. Festivalul aduna în fiecare vara nume mari ale teatrului romanesc precum Marian Râlea, Coca Bloos si Florin Piersic Jr., cât si tineri pasionati de dramaturgie.

Sectiunile la care participantii se pot înscrie sunt: Spectacole Trupe, One Man Show si Dramaturgie. Festivalul se va desfașura în perioada 25 iulie – 4 august 2019, la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau. Programul include trei zile de ateliere de teatru, cinci zile de spectacole de teatru tânar, precum si spectacole invitate, proiectii de film, masterclass-uri si concerte.

 Pentru mai multe detalii, consultati regulamentul festivalului, pagina de Facebook a acestuia sau site-ul http://idfest.ro/.

Persoane de contact: Casandra Aanei: 0749 140 510 sau ftimie Patricia: 0724 704 333