În perioada 23-26 mai la Slănic Moldova, 59 de echipaje au luat startul în Trofeul Dacii Liberi 2019, prima etapă a Campionatului Național de Offroad din România. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

   A fost o competiție reușită, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Echipajele au răspuns cu brio provocărilor, iar evenimentul s-a încheiat cu satisfacția unei lupte din care cu toții au ieșit învingători. Turiștii au admirat mașinile înscrise în concurs și spectacolul pe care l-au oferit acestea, fiind manevrate cu iscusință de către piloți.

   Trofeul Dacii Liberi s-a încheiat cu festivitatea de premiere, unde au fost premiați primele 3 echipaje din fiecare clasă, atât la proba Trophy, cât și la proba superspecială Trial.

   Clubul Offroad ”Dacii Liberi” a fost prezent în concurs cu 5 echipaje și un copilot; echipajul format din Marius Dima (pilot) și Vasile Gheorghioiu (copilot) a câștigat locul I la Trophy, clasa Standard A, iar copilotul Raul Petrea s-a clasat pe locul II.