Caravana ,,Zilele Filmului Românesc” ajunge pentru a doua oară în Bacău!

 Asociația Cinemascop și casa de distribuție Voodoo Films își unesc din nou forțele pentru a aduce publicului băcăuan, în perioada 28-30 iunie 2019, cea de-a VIII-a ediție a Caravanei „Zilele Filmului Românesc”.

    Proiectul are ca scop principal proiectarea celor mai noi producții cinematografice românești , cu precădere în orașele în care nu mai există cinematografe, dar și acolo unde s-a pierdut obiceiul de a merge la cinema. De asemenea, proiectul urmărește atât educarea preferințelor publicului român pentru manifestările cinematografice de calitate, cât și promovarea filmului românesc oferind acces tuturor la cele mai premiate filme sau comedii consacrate și, astfel, sporind numărul de spectatori de cinema de calitate.

    Caravana defilează anul acesta cu 3 seri de film, printre proiecții numărându-se cele mai recente producții românești, precum și filme premiate la festivaluri renumite.

Proiecțiile vor fi difuzate în Parcul Catedralei după următorul program:

-Vineri 28 iunie, ora 21:00
„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”
Regia: Radu Jude
Durata: 140 minute
Genul: acțiune, dramă

-Sâmbătă 29 iunie, ora 21:00
„Lemonade”
Regia: Ioana Uricaru
Durata: 88 minute
Genul: dramă

 -Duminică 30 iunie, ora 21:00
„Distanța dintre mine și mine”
Regia: Mona Nicoară, Dana Bunescu
Durata: 89 minute
Genul: documentar

Voodoo Films este compania de distribuție înființată de regizorul Cristian Mungiu ce are ca scop lansarea în cinematografe a unor producții românești, iar împreună cu Asociația Cinemascop, recunoscută pentru proiectele sale culturale de excepție în domeniul audiovizualului, aduc și anul acesta în Bacău “Zilele Filmului Românesc”, ediția a VIII-a.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
Rezervări la numărul de telefon 0753073399 prin sms cu Nume, Prenume și numărul de locuri pe care doriți să le rezervați.