În perioada 21-22 iunie 2019, în județul Bacău va avea loc cea de-a 9-a editie a Raliului Moldovei. Întrecerea are statut de competiție internațională FIA.

Printre punctele de atracție se numară shakedown-ul programat în dimineața de vineri 21 iunie care se va derula într-o nouă locație, lângă Moinești și specialele Vermești si Moinești.

Sâmbătă, 22 iunie, se vor parcurge, în 3 bucle, alte trei speciale. Este vorba despre Hemeiuș, Racova  și Trebeș, ultima probă fiind o surpriză din partea organizatorilor.

Am construit această probă nouă, de aproape 14 km, pentru fani. Publicul poate ajunge fie din Drumul Național către Moinești, fie dinspre Ocolul Silvic, pe secțiunea care le este familiară de la Shakedown-ul edițiilor precedente. Ne-am dorit să le oferim iubitorilor de motorsport cât mai multe oportunități de a se afla alături de concurenți și sper că vom avea parte măcar de numărul mare de fani pe care l-am consemnat anul trecut”, a precizat Adrian Raspopa.

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile 2019 va avea, miercuri, joi și vineri parcul de service, secretariatul și comandamentului raliului la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Calea Doctor Alexandru Safran 145.

Sursă foto: raliul-moldovei.ro